Gevelreinigen

Gevelreinigen van uw woning of bedrijfspand is zichtbepalend. Afhankelijk van het materiaal waaruit uw gevel bestaat en de plaats waar uw woning of bedrijfspand gevestigd is zal de vervuiling sterk verschillen. Ook graffiti doet uw gevel lelijk ontsieren. Een schone gevel bepaald het aanzien van woning en bedrijfspand.

De vervuiling wordt veroorzaakt door zon, regen, atmosferische- en organische invloeden. Als specialist in totaal gevelonderhoud hebben wij in de loop der jaren een ruime ervaring opgebouwd in alle typen reinigen.

Wij maken gebruik van verschillende methodes voor gevelreiniging, welke methode er wordt gebruikt hangt af van hoe het met de gevel gesteld is. De volgende methodes gebruiken wij:

Koudwater reinigen

Deze methode wordt alleen toegepast wanneer er sprake is van lichte vervuiling

Warmwater reinigen

Bij deze methode wordt gereinigd met warmwater onder hoge druk. Met onze machines is de warmte van het water af te stellen tot 140ºC. Warmwater reinigen wordt ook wel stoomcleanen genoemd.reinigen-na
Doordat er onder lage waterdruk (bar) kan worden gewerkt, is het mogelijk
om uw gevel te reiningen en of dat nou een cementvoeg of kalkvoeg is, uw gevel wordt niet aangetast.

Chemisch Reinigen

Bij chemisch reinigen wordt er gebruik gemaakt van warmwater reinigen in combinatie met reinigingsmiddel.

Zandstralen

Zandstralen (sandwashing) is een manier van milieuvriendelijk stralen onder lage druk. Hiervoor gebruiken wij meestal het milieuvriendelijke olivinezand. Deze methode van reiniging wordt vaak toegepast bij extreem vervuilde gevels.

Bent u geïnteresseerd in één van onze methodes betreffende gevelreiniging neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of gesprek.